15 Sept 2018

D-DRINK


Maksanpuhdistus eli D-Drink kuuri alkaa olla lopuillaan. 13 päivää joka aamu nyt juotu sitä vihreää, aluksi pahanmakuistakin juomaa. Pikkuhiljaa siihen makuun onneksi tottui 😁


Aloitin D-Drink puhdistuksen kokeillakseni sitä ja boostatakseni oloa myös tulevaa CellReset-puhdistusta varten. Elämän aikana kun kehoon kerääntyy erilaisia myrkkyjä: ilmansaasteet, lääkkeet, ruuan säilöntä- ja lisäaineet, alkoholi, pikaruoka, kemikaalit, vain muutamia mainitakseni. Nää kroppaan kuulumattomat aineet häiritsee solujen, kudosten ja elinten normaalia toimintaa, ja maksa sekä munuaiset ovat isolla rasituksella yrittäessään poistaa myrkkyjä kehostamme. D-Drink kuuri on luotu juuri näitä asioita silmälläpitäen, sillä se sisältää maksan normaalia toimintaa ylläpitäviä ja myrkkyjä sitovia ainesosia.




Itse henkilökohtaisesti huomasin muutoksen ihossa. Fitlinen-tuotteet ovat ylipäätään auttaneet mua saamaan "normaalin" ja hyvinvoivan ihon. Oon alkanut nauttimaan meikittömästä ihosta, kun ei tarvitse peitellä mitään epäpuhtauksia! D-Drink kuurin aloittaessani muutamat epäpuhtaudet nousivat pintaan, koska keho alkoi puhdistua. Nyt kuurin lopussa iho on puhdas ja olo virkeä, vaikken noudattanut oikeastaan kuurin kuuluvia ravinto-ohjeita hirmu tarkasti. Joskus vielä aion tehdä tämän kaksiviikkoisen kunnolla, ja olla päästämättä kehooni ylimääräisiä aineita. Katsotaan sitten uudestaan tuloksia 😎 Nyt jäädään ootteleen CellResetin alkamista! Kivaa viikonloppua sulle!



No comments:

Post a Comment