3 Sept 2018

UNELMASEMINAARI

Paikka koristeltiin ihanilla yksisarvis-ilmapalloilla!

Syyskuun ensimmäinen päivä oli odotettu monella tapaa. Uusi kuukausi alkoi, vuodenaika vaihtui ja kesä päättyi sekä Unelmaseminaari järjestettiin. Eniten odotin kyllä jälkimmäistä. Viimein tuo mahtava tapahtuma olisi! Heräsin ajoissa: kävin suihkussa, meikkasin ja laitoin hiukset. Söin aamupalan ja tein lounaan mukaan. Lähdin bussilla kohti Helsinkiä aamu kymmenen jälkeen. Perillä olin puoli yhdeltä ja yhden aikoihin olimme sopineet treffit ravintola Maxinen (paikka, jossa unelmaseminaari järjestettiin) eteen. Aloitimme paikkojen järjestelyn yhdeltä. Kaikki oli helppo laittaa valmiiksi, sillä Satu ja Eveliina olivat miettineet asiat hyvin etukäteen.

Jaoimme ihmisille aluksi Activize-alkudrinkkejä

Kolmen aikaan porukkaa alkoi valua sisälle. Oli huikeaa nähdä niin monta unelmista, niiden toteuttamisesta, positiivisuudesta ja motivaatiosta kiinnostunutta ihmistä samassa paikassa. Pikkuhiljaa kaikki löysivät paikkansa katsomosta, jolloin Eveliina ja Peppiina aloittivat puhumisen. Aiheena tässä seminaarissa oli siis kokonaisvaltainen hyvinvointi, unelmien toteuttaminen suurena osana sitä. Alkuun he puhuivat ravinnosta, levosta ja liikunnasta, kertoivat omia kokemuksiaan ja tarinoitaan sopivasti joka väliin. Jo näistä aiheista sain paljon irti, ja kun pääsimme itse asiaan olin innoissani.

Tärkeimpänä mieleeni jäi lause, joka sanottiin jo melko alussa: Onko tänään sulle vain yksi päivä VAI onko tänään sun päivä yksi? Jos haluaa saada jotain aikaiseksi, on vain aloitettava ja päätettävä että tänään on se päivä. Turha odotella oikeaa hetkeä, sillä sitä ei tule. Pitää vain alkaa tekemään pieniä asioita kohti haluamiaan asioita. Tätä lausetta oon miettinyt paljonkin tän jälkeen, ja oikeastaan se oli mulla jo tiedossa aikaisemminkin. Nyt se vaan kolahti jollain tavalla enemmän kuin ennen. Turha sitkutella ja vetkuttaa toiminnan aloittamista. Sen kuin aloittaa niillä taidoilla ja tiedoilla, mitä omistaa! Vähän samaa aihetta jo sivusin tämän blogin "uuden ajan" ensimmäisessä postauksessa.

Itsensä hyväksyminen oli myös keskeinen aihe, joka jäi minulle mieleen. Opetella rakastamaan omia hyviä sekä huonoja puolia. Siinäpä vasta haaste..., joka pitää kyllä opetella perinpohjaisesti. Vasta kun hyväksyy itsensä sellaisena kun on ja pystyy olemaan aidosti sellainen kuin on, voi löytää enemmän juuri niitä oikeanlaisia ja samankaltaisia ihmisiä elämäänsä. Ihmisistä omassa elämässä haluan kirjoittaa oman postauksen, sillä siitä on jo aiempia ajatuksia niin paljon, etten halua tätä postausta täyttää niillä :-)


Liike aiheuttaa iloa ja energiaa, joten pääsimme myös tanssimaan ja pomppimaan aina välillä. Luentojen välissä pidimme tauon, jonka aikana kerkesi kiertämään yhteistyökumppaneiden pisteillä ja hakemaan ruokaa. Paikalla oli esimerkiksi Smooth It:n smoothiemaistattajia ja maukas vihersmoothie, Stoolin tytöt tekemässä pikakampauksia ja Satu ottamassa kehonkoostumusmittauksia. Myös Fitlinen tuotteilla oli oma paikka, ja siellä minäkin vietin aikaa kertomassa tuotteista sen verran kuin osasin. Tapahtumaan oli myös rakennettu ihana kuvausseinä, jossa otettiin innokkaasti kuvia.



Stoolin tyttöjen tekemä ihana letti!


Luennon toinen osio alkoi ja heti alkuun saatiin käyttää aivojamme. Piti miettiä itsestään sellaisia puolia, joista pitää ja joiden uskoo olevan hyödyllisiä. Sitten piti miettiä mitä voisi tehdä näiden taitojen avulla. Kolmannessa vaiheessa piti kirjoittaa ylös villeimmät unelmat, ja sen jälkeen ne asiat, joita tekemällä enemmän pystyisi saavuttamaan unelmansa. Piti myös miettiä, mitä sellaisia "huonoja tapoja" itsellä on, jotka estävät unelmien toteutumista ja joita pitäisi tehdä vähemmän. Pidin tästä harjoituksesta, sillä se sai ymmärtämään ettei asioiden tarvitse olla niin monimutkaisia. Alkaa tekemään sitä, mistä pitää enemmän ja alkaa päästä kohti unelmiaan.

Puhuttiin myös vastuun ottamisesta. Tehtävänä tässä käytettiin yksisarvista ja sen haluamista. Kysyttiin "Kuka haluaa tän yksisarvisen omakseen?" Suuri osa viittasi, samoin minä, kunnes muistin tämän saman jutun Dream Teamin tiimipäivästä. Nousin penkistä ja marssin hakemaan yksisarvisen itselleni. Sain aplodit. Tilanne tuntui niin hyvältä, sydän hakkasi ja oli epätodellinen olo. Tältäkö vastuun ottaminen tuntuu? Osaisinko toimia näin myös oikeassa tilanteessa? Osaisinko ottaa vastuun ensi kerralla kun mahdollisuus tulee eteeni? Entä jatkossa, osaanko ottaa vastuun elämästäni? Todellakin! Tästä lähin aion laittaa omat tarpeeni ja unelmani edelle, ja alkaa tekemään asioita unelmieni eteen!

Lopuksi Eveliina ja Peppiina jakoivat kanssamme 15 suurinta viisauttaan. Monta elintärkeää kohtaa, joiden avulla pystyy toteuttamaan unelmansa ja löytämään oman elämänsä tarkoituksen. Jaoin näistä kuvan mun Instagram tarinoihin, ja tällä hetkellä kuva löytyy profiilistani timantti-highlightsista! Mene katsomaan, jos säkin tarvitset inspistä ;-) Muutenkin Instagramin puolelta löytyy enemmän kuvamateriaalia mun käyttäjältä @sannivalimaki.



Iloinen yksisarvisen omistaja! 

Tapahtumassa jaettiin jokaiselle goodiebag, joka sisälsi ihania yllätyksiä, kuten: Elo-kookosveden, alennuskuponkeja, yksisarvis-cupcake pahveja, kuivashampoon ja hiusmaskin, fitskuja sekä ihanat Samas-korun tekemät pääskys-korvakorut. Kertakaikkiaan onnistunut päivä, siitä suuret kiitokset Eveliinalle, Satulle ja Peppiinalle, jotka jaksoitte tehdä suuren työn järjestäessänne päivää muiden auttamista varten!

Unelmien täyteistä viikonjatkoa!


No comments:

Post a Comment